Мета: вивчення основ дієтології, отримання сертифікату держ. зразка «Nutrition Coach»

Коли: 24-25 лютого з 9-00 до 17-00

Варіанти участі:

Варіант 1: Ознайомлювана участь: безкоштовний доступ до першого дня трансляції

Варіант 2: Навчання: Доступ до всієї трансляції - перший і другий день, з можливістю задавати питання. Всі матеріали семінару - роздруковані матеріали, призначені для використання учасниками і матеріали презентації - будуть відправлені вам на електронну пошту. Доступ до відео - протягом двох місяців після закінчення трансляції. Сертифікати стандартні держ. зразка курсів без позначки про онлайн участю, з печаткою школи дієтології та підписом викладача. Сертфіікати будуть відправлені вам Новою поштою або Укр. поштою (на ваш вибір)

Вартість: 1500 грн.

Викладач: практикуючий лікар дієтолог, лікар спортивної медицини, лектор Національного університету фізичного виховання і спорту України, кандидат медичних наук Тетяна Терещенко

Реєструйтесь зараз

Кількість місць обмежена

Для кого: для тих, хто починає вивчати диетологию і прагне освоїти професію консультанта з харчування. Для тих, хто хоче схуднути, почати збалансовано харчуватися, скласти повноцінну дієту собі і членам своєї сім'ї

Теорія: На інтенсиві вивчається теорія, починаючи з основ дієтології. Теми: білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінерали, вода, алкоголь, метаболізм, вибір і комбінування продуктів

Практика: Індивідуальні розрахунки калорійності, білків, жирів, вуглеводів, норми ваги і швидкості втрати ваги ви навчитеся робити прямо під час інтенсиву. пройдете практику по складанню індивідуального меню і отримаєте відповіді на всі питання

Сертифікація: Учасники інтенсиву проходять сертифікацію - отримують сертифікат держ. зразка курсів від школи дієтології Star Dietology.

Доступ: Ознайомча трансляція буде проводитися на нашому сайті. Для доступу до перегляду необхідно ввести свій номер телефону.
Для участі в трансляції "Навчання" потрібна попередня реєстрація і передоплата. До трансляції буде відкритий індивідуальний доступ, який ви отримаєте в листі на електронну пошту. Тому для реєстрації необхідні ваші дані - контактний номер і адресу електронної пошти

Реєструйтесь зараз

Кількість місць обмежена

Програма інтенсиву

24 лютого, день 1

1. Основи дієтології: Вплив харчування на здоров'я. Дієтологія як наука. Введення в дієтологію. Взаємозв'язок з іншими науками. Нутриціология. Харчові нутрієнти. Роль їжі в житті людини
2. Шлунково-кишковий тракт. Анатомія. Функції кожного відділу шлунково-кишкового тракту. Кишкова мікрофлора. Профілактика і лікування порушень в роботі шлунково-кишкового тракту. + Відео про процес травлення і кишкової мікрофлори
3. Білки. Функції білків. Харчові джерела білка. Метаболізм білків. Амінокислоти замінні і незамінні. Добова потреба в білку. Ознаки нестачі білка в організмі. Білок для контролю ваги. Кількість засвоюваного білка з різних продуктів.
4. Жири. Класифікація та функції жирів. Метаболізм жирів. Харчові джерела жирів. Транс-жири. Добова потреба в жирах. Холестерин, тригліцериди, поганий і хороший холестерин. Атеросклероз.
5. Вуглеводи. Класифікація та функції. Метаболізм вуглеводів. Глікемічний індекс і гликемичне навантаження. Харчові джерела простих і складних вуглеводів. Добова потреба у вуглеводах. Цукрозамінники. Глюкоза і фруктоза, їх відмінності, метаболізм, вплив на глікемічний і інсуліновий індекс. Роль вуглеводів у розвитку цукрового діабету. Профілактика метаболічного синдрому.

25 лютого, день 2

1. Вода. Важливість води для організму. Добова потреба у воді. Питний режим. Аналіз якості та вибір води. Мінерали. Вітаміни. Антиоксиданти. PH баланс, гомеостаз. Алкоголь. Вміст Е речовин в продуктах харчування
2. Метаболізм - обмін речовин. Катаболізм і анаболізм. Що впливає на швидкість метаболізму. Калорії і їх джерела. Добова потреба в калоріях. Основний обмін. Коефіцієнт фізичної активності.
3. Алгоритм ведення клієнта. Правила складання добового раціону харчування при схудненні, наборі і підтримці ваги. Приклади програм харчування
4. Welness тест для всіх учасників інтенсиву: визначення кількості м'язової і кісткової тканини, опреденіе відсотка жиру в організмі, визначення величини основного обміну (ккал), визначення відсотка вісцерального жиру
5. Вручення сертифікатів

Реєструйтесь зараз

Кількість місць обмежена