Формат навчання: вебінар з чатом
Дата навчання: 28 липня з 10-00 до 17-00
Тривалість: 7 годин
Місце: Онлайн в вебінарній кімнаті
вВартість:
800 грн участь у вебінарі
1300 грн - участь + відеозапис вебінару
Сертифікація: по закінченню видається сертифікат
Проведе семінар: лікар-дієтолог, лікар спортивної медицини, кандидат медичних наук Тетяна Терещенко
Для кого: для тих, хто цікавиться харчуванням вагітних, планує або на даний момент виношує дитину, для тих, хто цікавиться харчуванням дітей різного віку, працює з дітьми або прагне забезпечити своїй дитині правильне і повноцінне харчування

Реєструйтесь зараз

Кількість місць обмежена

Харчування жінок під час вагітності та лактації.

  1. Значення раціонального харчування для розвитку та народження здорової дитини
  2. Значення раціонального харчування для збереження здоров'я матері.
  3. Нормальні показники приросту маси тіла під час вагітності.
  4. Потреби організму жінки в енергії, макро- і мікронутрієнтів в різні триместри вагітності.
    • Енергетична цінність раціону під час вагітності
    • Режим харчування
    • Потреба в білках. Вибір білкових продуктів.
    • Потреба в жирах. Правильний вибір жирів.
    • Потреба у вуглеводах. Вибір здорових джерел вуглеводів.
    • Потреби в вітамінах та мінералах, їх джерела.
  5. Профілактика раннього і пізнього гестозів..
  6. Особливості харчування під час лактації.
    • Механізм утворення грудного молока
    • Вплив харчування на склад і кількість грудного молока.
    • Продукти, які можуть викликати алергію у дитини.
    • Питний режим під час вагітності та лактації.

Харчування дітей.

  1. Харчування дітей першого року життя.
    • «За і проти» природного вигодовування.
    • Оптимальний режим харчування дітей першого року життя.
    • Нормальний приріст маси тіла дітей першого року життя.
    • Розрахунок кількості їжі, необхідної дитині першого року життя.
    • Правила введення прикорму.
  2. Харчування дітей різних вікових груп.
    • Потреби організму дитини в енергії, макро- і мікронутрієнтів в різні вікові періоди.
    • Приклади меню-розкладок для дітей різних вікових груп.

Харчування підлітків.

  1. Потреби організму підлітка в енергії, макро- і мікронутрієнтів.
  2. Режим харчування підлітків.
  3. Приклади корисних перекусів.
  4. Приклади меню-розкладок.
  5. Харчування при акне.

Регистрируйтесь сейчас

Количество мест ограничено